Hírek

2011.12.29. 16:29

Kvártélyház: a közgyűlés elfogadta a 2012-es üzleti tervet

Legalább 25 színházi előadásra és három fesztivál megszervezésére készül a zalaegerszegi Kvártélyház. A jövő évre vonatkozó üzleti tervet nemrég fogadta el a közgyűlés.

Szabó Judit

Az önkormányzati tulajdonú Kvártélyház Kft. fő feladata szabadtéri színházi előadások létrehozása. A vállalkozás előzetes üzleti tervét a minap  fogadta el a közgyűlés 55,5 millió forintos bevétellel és nullszaldós  működéssel. A kft. legalább 25 színházi előadás és három fesztivál megszervezését tűzte ki célul 2012-re. Feladatai közé tartozik az Egerszeg Fesztivál és a Belvárosi Szüret lebonyolítása, és lesz folytatása az idén először megszervezett nyári sörfesztiválnak, a  B-Vitamin Napoknak is.

Mindemellett koprodukciós előadásra készülnek a Hevesi Sándor Színházzal és a szarvasi székhelyű Cervinus Teátrummal. A nyári műsortervet január végén hozzák nyilvánosságra, de már biztos, hogy jövőre is játsszák a saját gyártású előadásaikat, tekintettel a nagy érdeklődésre. A cég a következő két évre mintegy 13 millió forintos fejlesztést tervez: hang-, világítás- és színpadtechnikai eszközök beszerzésében gondolkodik.


Kvártélyház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!