Hírek

2011.10.18. 18:25

Két hétig kínál programot az Őszi Tárlat

Az eddiginél is gazdagabb, többrétűbb program várja az Őszi Tárlat Kulturális és Sportnapok rendezvénysorozat résztvevőit. A programot hétfőn este nyitották meg Zalaszentgróton, a Városi Művelődési Központban.

Sámel József

Azon túl, hogy hagyományosan festmények kiállítása várja az érdeklődőket, ezúttal Asoth Bagdsarjan bronz kisplasztikáit is láthatja majd a közönség. A tárlatot szerdán 18 órakor nyitják meg. Az elkövetkezendő napokban – egészen a hónap végéig – színházi előadásokra kerül sor. A Szabad Ötletek Színháza bemutatja a Vízipók, csodapók darabot, a Forrás Színház pedig az Özvegy Karnyóné című zenés bohózatot adja elő. Lesz helyismereti, helytörténeti vetélkedő, dr. Bilkei Irén, a Zala Megyei Levéltár vezetője pedig előadást tart Zalaszentgrót középkori történelméről. A helyi lengyel emlékeket Vikár Tibor helytörténész idézi fel.


A hagyományokhoz hűen, a Természetbarát Klub foglalkozását is megtartják az Őszi Tárlat keretében, ezúttal dr. Gyuricza László a Magyar Földrajzi Társaság részéről Kalandozások Marokkóban és Tunéziában címmel tart előadást. Filmklub, több kategóriában pop-art szavalóverseny, könyvtárszakmai előadás szerepel még egyebek között a programban, s természetesen nem marad el a népszerű sakk- és asztaliteniszverseny sem.  



További zalai programok IDE KATTINTVA!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!