Hírek

2011.09.05. 16:50

Lángosfesztivál evőversennyel

Negyedik alkalommal várja vendégeit szombaton a Csáfordi lángosfesztivál. A rendezvény egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Sámel József

Amint a szervezők részéről Balogh Gábor elmondta: kezdettől fogva nagy az érdeklődés, s a visszajelzések is azt bizonyítják, hogy érdemes volt belekezdeni a fesztiválba. A program 14 órakor kezdődik, a sort vetélkedők nyitják, lesz köztük például lángosevő verseny. Természetesen ez a szám lesz a legaktuálisabb, a standokon ugyanis számos formában készítik az étket. Gyermek- és kulturális programokból sem lesz hiány, fellép többek között kiskutasi EGO Színpad, s Szakonyi Milán, aki retro slágereket ad elő. Lesz karaoke- verseny, s közönség elé lép Jó Laci betyár.


Hír Csáfordról, hogy a közelmúltban megújult a kultúrház és környezete. Megtudtuk: a beruházás 1,8 millió forintba került, az összeget a részönkormányzat biztosította. Kicserélték egyebek között az épület előtti díszburkolatot, járdát építettek, s bővítették, szépítették a teret. Ennek egyik része volt a virágosítás, mely az egész települést érintette.

Ez évben mintegy kétezer tő virágot ültettek el. A munkálatokat számos helybéli segítette társadalmi munkában.



További zalai programok ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!