Hírek

2011.08.15. 11:38

Új polgármestert és képviselőket választottak Karmacson (frissítve)

A települést 2010-ig irányító Targuba Árpádot választották újból polgármesternek a Zala megyei Karmacson, ahol a testület tavaszi önfeloszlatása miatt új képviselő-testületre is voksoltak a választók - közölte vasárnap a település körjegyzője.

MTI

Futácsi Lászlóné elmondta: csaknem ötven százalékos volt a részvételi arány, összesen 315-en jelentek meg a szavazóhelyiségben. A résztvevők közül öten érvénytelenül szavaztak.
   
A   vasárnapi választásokon három független jelölt indult, közülük az elmúlt ciklusban polgármesterként dolgozó Targuba Árpád nyert, 180 szavazattal. Második a tavaly októberben megválasztott Papp László lett, 98 vokssal, míg Juhász Zoltánra 32 polgár szavazott. A választási névjegyzékben 655 fő szerepelt, 315 fő szavazott, az érvényes voksok száma 310 volt. A tizenegy képviselőjelölt közül Parrag József, Tik Gábor, Zerényi Gábor (ők hárman múlt év októberétől is képviselők voltak) és Sabjanics Lajos jutott be a testületbe.
   
Ha senki nem emel kifogást, a választás eredménye kedden 16 órakor válik jogerőssé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!