Hírek

2011.08.16. 15:24

LEADER: startol a pályázatok 2011-es fordulója

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében, közel egy éves előkészítő munka után indul el a LEADER pályázatok 2011-es fordulója. Az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület elnöke, Ódor László a változások kapcsán Nagykanizsán kiemelte: a pályázati beadás két szakaszossá vált.

Kelemen Valéria

- Először az érdeklődőknek egy rövid projektjavaslatot kell beadniuk a LEADER szervezetekhez, mely az adott fejlesztésekről kér alapinformációkat. Ez kerül a Helyi bíráló Bizottság elé, amely dönt arról, hogy a javaslat illeszkedik-e a terület stratégiájához - vázolta Ódor László, hozzátéve: erről hivatalos támogató nyilatkozatot kap az érintett, melyet aztán kötelező mellékletként kell benyújtani  a pályázattal.  Ezután dolgozhatja ki a részletes programot, amit a már megszokott pályázati formanyomtatványokon, de elektronikus úton kell benyújtani az MVH felé, 2011. szeptember 30. és október 31. között.
 
- Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a projektjavaslatokat csak 2011. szeptember 29-éig fogadhatják a LEADER szervezetek, tehát érdemes a nyár végét kihasználni, tájékozódni a lehetőségekről   - mondta befejezésül az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület elnöke. Szervezésükben legközelebb augusztus 24-én, 13 órakor kerül sor ilyen tájékoztatóra Zalakaroson, a polgármesteri hivatal tanácstermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!