Hírek

2011.07.21. 18:41

Korszerűsítik a már meglévő térfigyelő rendszert Zalakarosan

Egyszerre több önkormányzati beruházás kivitelezői szerződését írták alá csütörtökön zalakarosi polgármesteri hivatalban.

Szalabán Attila


A rendezvényen Novák Ferenc polgármester köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva: minden település életében nagyon fontos esemény, ha bármilyen fejlesztést el tud indítani, hiszen azzal gazdagszik, annak eredményeként az ott élők életkörülményei javulnak. Zalakaros számára pedig különösen fontos, hogy a városban elérhető infrastruktúra minél jobb színvonalú legyen, ezt a célt szolgálja több beruházás is. A Kilátó utcában például 201 méter hosszúságú szennyvízelvezető csatorna épül, illetve vízvezetéket húznak a Bor utca környezetében elhelyezkedő telkek vízellátása érdekében. A Panoráma utcában 141,75 méter hosszú járdát létesítenek, azzal párhuzamosan a csapadékvíz-elvezetésről is gondoskodva. A szerződéskötések során egy szakcéget bíztak meg a településen szükségessé vált kátyúzási, járda- és kapubejáró-építési munkák elvégzésével, ugyanakkor korszerűsítik a már meglévő térfigyelő rendszert is. Novák Ferenc elmondta: a szerződések értéke összesen meghaladja a 35 millió forintot. Emlékeztetett arra is, hogy a jövő héten újabb beruházások szerződéseit kötik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!