Hírek

2011.03.01. 20:12

Goldmark: gazdag program márciusban

A színházi előadások, hangversenyek, koncertek és kiállítások mellett számos ismeretterjesztő előadás is szerepel a keszthelyi Goldmark művelődési központ márciusi programjában.

Sámel József

A Balaton Színház márciusi repertoárjában a Turay Ida Színház Könnyű erkölcsök című komédiája, az Experidance Revans című produkciója, valamint a Picaro Művészeti Produkció Műhely Tizennégy karátos autója szerepel. Koncertet ad a színházban a Bartók Vonósnégyes, a Söndörgő együttes, s Cserháti emlékkoncertre is várják a zenebarátokat. A Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesülete Téltemető- Tavaszváró címmel rendezi meg március 5-én a 12. Keszthelyi Városi Karnevált, a nemzeti ünnep megemlékezését pedig 15-én 14 órától tartják a Fő téren, majd a Balatoni Múzeum kertjében. A színházi világnap alkalmából 24-én „Ádámok és Évák” címmel tartanak előadást keszthelyi középiskolások részvételével a Balaton Színházban. Ugyancsak a színházban, Női szemmel... címmel S. Faragó Gyöngyi fotóművész alkotásaiból nyílik kiállítás. A színházban mindezen túl számos ismeretterjesztő előadás, családi és egyéb szórakoztató program várja az érdeklődőket. 



További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!