Hírek

2011.03.11. 18:33

Akció: Zúzz Velünk!

Március 16. és 31. között, öt kijelölt iskolában és a Zala Depo Kft. telephelyén lehet leadni a már nem használt, megunt vagy tönkrement elektronikai hulladékunkat Zalaegerszegen.

dr. Magyar Nóra

A jövő héten kezdődik a „Zúzz Velünk! – Flextronics Elektronikai Hulladékgyűjtő Napok”! A Flextronics International Kft., a Zala-Depo Kft., a zalaegerszegi önkormányzat és a T-Mobile Magyarország támogatásával megvalósuló programsorozattal a szervezők elsősorban a fiatalok figyelmét szeretnék felhívni a környezettudatos gondolkodás fontosságára, másrészről pedig szeretnék a zalaegerszegi otthonokat megtisztítani a felgyülemlett elektronikai hulladéktól.

– Lépéseket kell tennünk, hogy a fiatalok számára is vonzó legyen ez a város – mondta Bajor László, a Flextronics International Kft. HR-vezetője. – Az élhető környezet kialakításához azonban mindenképpen szükség van az ő segítségükre.

A szervezők azért, hogy még jobban felkeltsék a fiatalok érdeklődését, az első kétezer leadót jutalomban részesítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!