Hírek

2011.02.08. 16:26

Boszi nem tévedhet: meg tudja jósolni, ki mikor hal meg

Elöljáróban leszögezem: nem vagyok egy hívő lélek, már ami a túlvilági, no meg a jövendölésre vonatkozó dolgokat illeti. A magyar Nostradamus mondatai azonban elgondolkodtattak nyolc éve. És nem tagadom, most is.

Sámel József

Koleszár Boszi László - aki állítása szerint Nostradamus pontos reinkarnációjaként született e világra, 1980-ban pedig Liverpoolban a Boszorkányok Világszövetségének főpapjává avatták - 2003-ban mondott, tett valamit, ami kissé megingatta a fenti álláspontomat. Jelesül  ismeretlenül, s minden információt nélkülözve  levett a tüdőmről egy foltot, amit néhány nappal azelőtt röntgen állapított meg. Persze rögtön visszamentem kontrollra, s a foltnak nyoma sem volt. Hogy ez lehet véletlen is? Hát, nem tudom, túl kicsi a valószínűsége...

Mindegy, de tény: ez a számomra fura, de kézzelfoghatósága miatt mégis hihető történet gyakran eszembe jutott az elmúlt nyolc évben. S persze akkor is, mikor a napokban újra találkoztam Boszival. Keszthelyen, a kórházban.

- Persze, egy boszorkány is lehet beteg, kerülhet kórházba, még akkor is, ha előre tudja, hogy így lesz. Az idő felettünk is eljár, ebben semmi természetfeletti nincs - válaszolt az egészségét és gyógyítását firtató kérdésemre, hozzátéve: őt egyetlen ember tudná meggyógyítani, aki nem más, mint saját maga.


- Ez azonban - mint fogalmazott - nem működik: Nem kertelek, nem látom előre a sorsomat, csak a szellemvilágomat. A sorsomba csak egy másik, hasonló képességekkel rendelkező személy tud belenyúlni. Persze, ha éppen kedvem adódik, kirakom magamnak a kártyát, de csak a pozitív dolgokra figyelek, a negatívokat nem is nézem meg. Jobb, ha az ember nem néz magába.

Ebben gyorsan megegyeztünk, majd a képességeiről kezdett beszélni, melyekre negatív, tragikus történet kapcsán derült fény. Mindössze négyesztendős volt, amikor minden előzmény nélkül megszólalt: A szomszéd kisfiú holnap meghal. Az első döbbenet után a jóslat bekövetkezett. A kis Lacikát szülei ijedtükben egy budapesti idegklinikára vitték, ahol az orvos sejtelmesen csak annyit mondott: a gyereknek nincs baja, de valami egészen elképesztőt tud. Az útjuk egy indiai guruhoz vezetett, aki szintén meglepően nyilatkozott. Úgy érezte, a fiú ereje az övénél is nagyobb. E pontnál azonban megállt a dolog, annak idején ugyanis  rendőr gyerekeként  a szülők jobbnak látták, ha titkolják a különleges képességeit.

- Erre születni kell, az ismereteket azonban természetesen lehet fejleszteni. Én fiatal felnőttként kezdtem tanulni, egyebek között pszichológiát, természetgyógyászatot, s persze a mágia egyetlen változata sem maradt ki a sorból - folytatta, elárulva: az elmúlt években meglehetősen hányatottan alakult a sorsa. Olyan dolgokat művelt, melyeket nem lett volna szabad, például gyakran nézett a pohár fenekére, de mindez már a múlté - állítja.

Rokkantnyugdíjasként élt hajléktalanszállón, e problémája még mindig akut. A kórház után nincs hova mennie, segítséget kér. Az ereje, a képességei azonban a régiek - mondja.

- Az erőm nem csökkent, ma is ugyanúgy tudom, ki mikor hal meg, s hogyan alakul a sorsa. A magaméval nem foglalkozom - adott választ újra a korábban már feszegetett kérdésemre. - A jóslataim kilencven százalékban bejönnek, ezt megerősítették a régi ismerőseim, akik szívesen fogadtak itt Keszthelyen. Persze, vannak negatív visszajelzések is, de ez így természetes.

Nyolc esztendeje kitartó faggatásomra elárulta a halálom pontos időpontját. Most az évszámot újra megerősítette. Mielőtt megkérdezik, úgy tudom, előtte nem olvasta a régi újságcikket. Szóval a Boszi azt mondja, nem kis felelősség az előrelátás. Ha tragikus a jövőkép, legtöbbször csak körbeírja a történéseket, de mégis úgy, hogy a kuncsaft sejtse a továbbiakat.

- A jós előveszi a kártyát, belenéz a tenyérbe, a boszorkány pedig lát. Áttöri az aurát, tudatalattijával belelát az ember agyába. Koncentrálást követően képeket, képsorokat észlel, amelyek nem mások, mint az előtte ülő ember életének részei. A kártya tévedhet, én, vagyis a boszorkány nem! De ha már itt tartunk, látom előre a világ történéseit is, megjósoltam a 2001-es New York-i eseményeket és számos baleset bekövetkeztét. Sikerült meggyógyítanom számos embert, egy Somogy megyei balesetnél például félholt sebesültet hoztam vissza az életbe. Ezt tanúk bizonyítják. Az aranyosabb történetek közé tartozik, mikor a hölgyeknek megjövendölöm, hogy hamarosan gyermek(kek)et szülnek. Világvége? Már vártam a kérdést! Nem lesz világvége! Még akkor sem, ha a világ forrong, megbolondult, az ember tönkreteszi a környezetét. Isten nem azért teremtette az emberiséget, hogy az elpusztítsa magát.

A magyar Nostradamus beszélt Magyarországról is; maradjunk annyiban, hogy nem festett túl fényes képet a jövőről. S persze szót ejtett e sorok írójának sorsáról. Azt mondta egyebek között, hogy másfél éven belül gyermekem születik. Hát, ezt most nem tartom nagyon valószínűnek, mindenesetre a jóslási tapasztalatokból okulva jó lesz odafigyelni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!