Hírek

2011.02.04. 19:42

A civil köszönet napja

Péntek délután a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtárban került sor a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület hagyományos díjkiosztó ünnepségére, a köszönet napjára.

Horváth-Balogh Attila

A szépszámú megjelentet Lengyák István, a szerveződés soros elnöke köszöntötte, majd Cseresnyés Péter polgármester méltatta a nagykanizsai civil szféra országosan is példaértékű teljesítményét. Kiselőadás, beszámoló és némi nótázás után került sor az elismerések átadására.


Az év civil embere Horváth Lóránt plébános, mecénása Doucha Ferenc, a Vállalkozók Országos Szövetségének megyei elnöke, közössége a Tüttő János Nótaklub, fiatalja pedig Antal Gergely lett. Az év civil önkéntesei díjat a Nagykanizsai Vöröskereszt Szűrőcsoportja, a civilek szponzora elismerést pedig a DKG-EAST Zrt. érdemelte ki. Végül Balogh István eddigi soros elnök a Nagykanizsai Civil Kerekasztal örökös tiszteletbeli elnöke címet vehette át. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!