Hírek

2011.01.13. 15:16

Farsangi szokású rögtönzések, fánkfesztivál

Elkészült a zalaszentgróti Városi Művelődési Központ, Könyvtár és Alapfokú Művészeti Iskola április végéig tartó programtervezete.

Sámel József

A Magyar Kultúra Napjával kezdődik a sorozat, a rendezvényt január 22-én 15 órai kezdettel tartják a VMK-ban. Bemutatkoznak a város művészeti csoportjai, fellépnek fúvósok, néptáncosok, színjátszók, versmondók és kórusok.


Február 10-én a Fogi Színház a Szerelmes nagykövet című darabot adja elő, 19- én Farsangi rögtönzések címmel regionális improvizációs fesztiválra kerül sor. Majd 26- án, a már hagyományosnak mondható télbúcsúztató farsangi maskarádét rendezik meg, kiszebábu égetéssel. Március 3-án a budapesti Bánfalvy Stúdió a Vidám kisértet című darabot adja elő, 5-én, 14 órától pedig rock farsang kezdődik, mely fesztivál és tehetségkutató verseny is lesz egyben.

Idén sem marad el a Tavaszi Tárlat Kulturális és Sportnapok rendezvénysorozat, azt 4-én nyitják meg, s 21-én zárják. Keretében kiállítás, több verseny kínál kellemes időtöltést. Április 21-én az Evengélium, illetve a Forrás Színház a Csíksomjói passió című darabot mutatja be. További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik