Hírek

2010.11.29. 14:40

Muti meg! Ifjúsági nap Zalaszentgróton

Muti meg! címmel rendez ifjúsági napot a kisszentgróti Civil Turisztikai Centrumban a Zalai Hazatérők Egyesülete december 11-én.

Sámel József

A programban egyebek mellett díjátadó, térségi meafaktor, fotópályázat, interaktív workshop, zumbabemutató, karaoke, valamint koncert szerepel. A szervezet 2009-ben nyitotta meg TIPP elnevezésű irodáját a Városi Művelődési Központban, azzal a céllal, hogy a térségben élő fiatalok számára helyet és programokat biztosítsanak. A klub gyorsan népszerűvé vált, köszönhetően a programoknak is.

A választási lehetőség széles, a pályaválasztástól a tanulástechnikákon át a párkapcsolatokig, az önvédelemig, számos téren kapnak információt, segítséget a betérők. Beindult a jövőtervező műhely a térségi fiatalokkal, szerveztek vándortábort, fesztivált. Nemrég hirdették meg azt a pályázatot, melynek keretében keresik a térségben élő tehetségeket.

Szeretnék elérni, hogy a fiatalok – nem kizárólag iskolai teljesítményük alapján – kibontakoztathassák különleges tudásukat. Az egyesület mindezt több módon is segíteni kívánja.  


További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!