Hírek

2010.09.07. 16:43

Újra Indián Nyár a Csó-tón

Idén is megrendezi a tavaly nagy sikert aratott Indián Nyár Fesztivált a nagykanizsai Csónakázó-tónál a Kanizsa Turizmusáért Egyesület. A rendezvényen számos megmérettetés várja majd az érdeklődőket.

Szalabán Attila

Minderről kedden, sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők. Mint elhangzott, a szeptember 25-i rendezvényt ismét regionális korosztályos (8-18 éves) kajak-kenu bajnoksággal kötik össze, melyet a Kanizsa Kajak-Kenu Klub rendez meghívásos alapon. Érdemes lesz  vízre szállni mindazon amatőröknek is, akik 50 méteres sprinttávon túrakajakkal kipróbálnák erejüket, ugyanis részükre pénzdíjas versenyt hirdetnek  gyakorlási lehetőséget a Csónakázó-tónál lévő csónakháznál biztosítanak a szervezők. Lesz háromtusa is: a benevezők mászófalon, ügyességi akadálypályán és íjászatban kell bizonyítsanak. A rendezők reményei szerint idén sikerül megtartani a tavaly elmaradt favágó versenyt, ugyanakkor újdonságként vízibicikli gyorsasági versenyt is hirdetnek, két fős csapatok részére. 

A megmérettetéseket természetesen más szórakoztató programok is kísérik, a gyerekek számára például játszóházat és ugrálóvárat működtetnek majd.



További zalai programok ITT!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!