Hírek

2010.09.18. 06:23

Hiteltelennek tartja Nagykanizsa polgármesterét

Nagykanizsa is megszenvedte a szocialisták hazugságait, most pedig az emberük, Marton István polgármester hazugságait kénytelenek elszenvedni hétről hétre a polgárok - hangoztatta pénteki sajtótájékoztatóján a Nagykanizsai Polgári Egyesület nevében Vukics József.

Szalabán Attila

Mint jelezte, az általa leköszönő polgármesternek titulált Marton István bármennyire szeretné a saját érdemének láttatni a Nagykanizsát 2002- 2006 között vezető Litter Nándor idején elnyert támogatásból felújított Hevesi Sándor Művelődési Központ rekonstrukcióját, valamint a városi közgyűlés minden tagja által támogatott térségi szennyvízprojektet, a polgárok emlékeznek.

Úgy fogalmazott: mindenkinek eszébe jut, amikor Marton István a felesége számára 58 eurós napidíjat szeretett volna kiharcolni, közpénzből vásárolt 130 ezer forintos szemüveget és 588 ezer forintos laptopot.

Felidézte a polgármesteri autó beszerzésének történetét is, és emlékeztetett, hogy Nagykanizsa első embere sízsákos Audit szeretett volna, s indokként egy nyilatkozatában közölte: Öreg vagyok már, szeretem a kényelmet . Vukics József szerint mindezek hiteltelenné tették immár Marton Istvánt Nagykanizsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!