Hírek

2010.09.25. 02:26

Ha már eljött, belépett

Idén is több százan gyűltek össze az immár hagyományos szív világnapi rendezvényre, aminek ezúttal a gazdasági főiskola udvarán található új Infocentrum adott otthont.

Magyar Hajnalka

 

- Hát, nem mondhatnám, hogy tökéletesek... - nyugtázza eredményeit a csesztregi Németh Jenőné, aki éppen ezt az alkalmat ragadta meg, hogy belépjen a Nyitott Szív Egyesületbe. - A férjemet tíz éve műtötték, apukám infarktusban halt meg, épp elég intő jel ez számomra. A gyerekeimet is féltem a szívbetegségektől, s úgy gondolom, ha eljárok az egyesület ismeretterjesztő előadásaira, csak tehetek valamit a megelőzésért.

 

Ugyancsak a belépést fontolgatja Szabó Miklós nyugdíjas gépészmérnök, aki feleségét kísérte el a szűrésekre.

- Érdekelnek a rendezvényeik, bár különösebb panaszom nincs és a vérnyomásom is 130/90 - mondja büszkén.A szűréseket követő előadások egyike ugyancsak a szívegyesületi tagság értékeit tette mérlegre. Dr. Menyhárt Ildikó a Szív- és Érrendszeri Betegek Egyesületének 50 tagja segítségével készített felmérést, ami visszaigazolta az egyesületi tagság egészségvédő, életminőség-javító hatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!