Hírek

2010.08.27. 15:17

Új elnökök a Regionális Fejlesztési Tanácsok élén

Mind a hét régióban megtartotta első ülését és új elnököt választott a Regionális Fejlesztési Tanács, munkájuk célja, hogy "segítsék a nemzeti kormány egységes fejlesztéspolitikai céljainak megvalósítását" - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

MTI

Mint arról korábban beszámoltunk  a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács korábbi  elnöke, Balogh József lemondott, s júniustól teljes elnöki jogkörrel Ipkovich György (MSZP) társelnök, szombathelyi polgármester járt el a tanács ügyeiben, majd július elején  Manninger Jenőt választották elnökké.  

A Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács élén álló Manninger Jenő mellett a Közép-Dunántúli  Regionális Fejlesztési Tanács elnöke  Cser-Palkovics András lett, a Dél-Dunántúlié Szekó József, a Közép-Magyarországié Szűcs Lajos, az Észak-Alföldié pedig Pajna Zoltán lett. A Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanácsot Font Sándor vezeti, az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács élére pedig Becsó Zsolt került - olvasható a tárca közleményében.

Egy korábbi interjú Manninger Jenővel - Klikk ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!