Hírek

2010.08.16. 15:12

Bemutatták a Fidesz jelöltjeit Nagykanizsán

A testületben helyet foglaló frakciótagok mellett két új képviselőjelöltet indít a Fidesz nagykanizsai szervezete az október 3-i választásokon - közölte a párt országgyűlési képviselője és egyben polgármesterjelöltje, Cseresnyés Péter hétfői sajtótájékoztatóján.

MTI

Mint azt Cseresnyés Péter alpolgármester, a Fidesz kanizsai polgármesterjelöltje elmondta: az elmúlt időszakban határozottságot és komoly eredményeket felmutató frakciótagok mellett, két új jelölt is indul a helyhatósági választásokon. A Fidesz-KDNP kanizsai jelöltjeit, Papp Nándort, Bene Csabát, Balogh Lászlót, Kovács Jánost, dr. Csákai Ivánt, Bizzer Andrást, Gyalókai Zoltánt, Jerausek Istvánt, Szőlősi Mártát, Karádi Ferencet, Tóth Nándort, Dénes Sándort  jól ismerik már a választópolgárok.

Mint elhangzott: a Fidesz jelöltjei folytatni szeretnék az elkezdett beruházásokat, így például a belváros rekonstrukcióját és a szennyvízprojektet. A csapat a jövőben  is elítéli mások pocskondiázását, a város érdekét szem előtt tartva szeretnének politizálni.

A kampány során a kanizsai fidesz jelöltjei lakossági fórumokat tartanak körzeteikben, s várhatóan több országos politikus is látogatást tesz a dél-zalai városba.

Az MTI kérdésére, hogy mennyiben tartják problémának, hogy további három, jobboldalhoz kötődő szervezet is állított képviselőjelöltet minden nagykanizsai körzetben, Cseresnyés Péter azt mondta: a programok alapján a választók döntenek. Választhatják azt, hogy egy megfelelő támogatással rendelkező csapat irányítja a várost, vagy olyan civilek, akik "eddig a pálya szélén voltak drukkerként, és igazán azt, hogy mi a futball, labdával együtt még nem látták".


Önkormányzati választás 2010 - klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!