Hírek

2009.12.04. 06:45

Vigyázat! Vélhetően szélhámos kéreget Simon Józsi nevével visszaélve

Felháborodottan telefonált csütörtökön egy olvasónk, mondván: vélhetően egy szélhámos gyűjt adományokat a Simon testvérek javára az egyik kanizsai nagyáruház előtt.

MTI/AP

A tisztességtelen szándékra abból jött rá, hogy az ominózus hölgy bennfentest játszva elárulta: Simonék már be is költöztek a nekik kiutalt önkormányzati bérlakásba. S mit szól mindehhez Simon Józsi?

- Felháborító, hogy egyesek mire nem képesek! - mondta Józsi, akinek már így is éppen elég baja van a körülötte lévő felhajtásból. - Eddig is sokan irigyeltek a bankszámlára gyűlő forintok miatt, nincs arra szükségem, hogy ehhez hasonló, vélhetően tisztességtelen magánakciókkal is összefüggésbe hozzanak. Megköszönve a bennünket támogató becsületes emberek segítségét, ezúttal kérek mindenkit: ilyen kétes értékű utcai gyűjtéshez ne adja a nehezen megkeresett pénzét!

Józsi mérge nyomban elszállt, mikor beteg testvérére, Árpikára terelődött a szó. Elmondta: jó időben sétálnak, néha moziba mennek egy rajzfilmre vagy vígjátékra, egyébként meg otthon tévéznek, s a hozzájuk látogatókkal játszanak. - Szerencsére több barátom is van, akik, ha csak egy órára is, de rendszeresen beugranak hozzánk - mosolygott Józsi, aki általában két napra főz, s olyan alapanyagokból, amit a spájzban talál. Mostanában paprikás krumpli, bableves, vagy - mint csütörtökön - krumplis tészta került az asztalra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!