Hírek

2009.12.18. 13:27

Simon József története - Támogatták a bérlakásigényt

Csütörtökön látogatói voltak Simon Józsinak: a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. illetékesei hivatalosan is átvették a Kazanlak körúti lakást.

zaol.hu

– Hárman érkeztek, két úr és egy hölgy, s mindannyian nagyon segítőkészek voltak – idézte fel a történteket Józsi, aki nővérével, Adriennel délelőtt fogadta a szakembereket. – Bevallom, én rosszabbra számítottam, szerencsére, kellemesen csalódtam. Lefényképezték az ingatlant, a mérőórákat, s megnyugtattak engem és a nővéremet is: egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a társadalom hiszi őket – érdeklődtek az életünk, mindennapjaink és Árpika után is.

A fiú azt is mondta: látogatói jelezték, nem céljuk, hogy bátyjával az utcára kerüljenek – de ettől márciusig amúgy sem kell tartaniuk, ugyanis az évnek ebben az időszakában tilos bárkit is kilakoltatni. A jó hírek örömére csütörtök délelőtt Adrienn, Józsi és barátai hozzákezdtek a lakás karácsonyi ruhába öltöztetéséhez. Az erkélyen pedig díszes ünnepi öltözékére várva már ott pihen a fenyőfa, amit egy taxisofőr ajánlott fel Józsinak és Árpikának.

Szenteste egy nagyon értékes ajándék is odakerülhet a karácsonyfa alá: ugyanis az önkormányzat szociális bizottsága csütörtöki ülésén támogatta Józsi bérlakásigényét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!