Hírek

2009.10.20. 02:29

Telt házas tárlat

Végig nagy érdeklődés kísérte az Őszi Tárlat Kulturális és Sportnapok elnevezésű rendezvénysorozatot Zalaszentgróton. Az előadásokon és a versenyeken egyaránt sokan vettek részt.

Kelemen Valéria

A Városi Művelődési Központban népszerű volt a festménykiállítás, a színház, s a pop-art szavalóversenyen is nagy volt az érdeklődés. A két hét alatt szinte minden napra jutott program, s ez vonzó volt a közönség számára. A sakkverseny szintén telt házasnak bizonyult, elkeltek a helyek. Érkeztek sakkozók helyből, Zalából, s több szomszédos megyéből is. A megmérettetést a felnőttek kategóriájában Csiszár Csaba és Horváth Imre holtversenyben nyerte Takács Balázs előtt. Az ifjúságiaknál hárman nyertek első helyet: Havanecz Bianka, Vass Dánielt és Bubits Bence. A gyerekeknél Tóth Dániel győzött, a 2-3. helyen Szabó Krisztián és Rick Zorán bizonyult a legjobbnak.

A programsorozat zárásaként megrendezték a Tárlat Kupa asztaliteniszezők versenyét is, mely az elmúlt évekhez képest jóval több nevezőt vonzott. A felnőttek kategóriájában Beczk Gábor győzött Kövessy József és Kunhegyi Zsolt előtt. Az ifjúságiak versenyét ezúttal Kocsis Bálint nyerte, megelőzve Poskolát Dávidot és Károly Alexet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!