Hírek

2009.07.03. 02:27

Határtérségbeli képzési projekt

Keszthely (há) - Osztrák-magyar együttműködéssel képzési projekt indításához nyert támogatást a Keszthelyi Akadémia Alapítvány.

Horányi Árpád

A program a Magyar Köztársaság és az Alsó-Ausztriai Tartományi Akadémia, valamint az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával zajlik. A koordinátori szerepet betöltő Keszthelyi Akadémia Alapítvány célja, hogy a Nyugat-Dunántúlon és a határövezetben működő középiskolák közt olyan együttműködés alakuljon ki, melyre hálózatszerű kapcsolatok építhetők.

A közvetlen cél interkulturális kommunikációs és gazdasági kompetenciák kialakítása, a határrégióbeli képzési helyeken.

A témában a minap keszthelyi székhelyén tartott partnertalálkozót az Akadémia Alapítvány, a munkában való részvétel iránt érdeklődő intézményvezetők közvetlenül ismerkedhettek a program adta lehetőségekkel.

Szeptembertől a Keszthelyi Akadémia Alapítvány új kompetencia alapú idegenforgalmi menedzserképzést is indít, ennek előkészítésével a minap a francia CNAM felnőttképzési intézet képviselői ismerkedtek, s meglátogatták a gyakorlati helyeket is. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!