Hírek

2009.06.26. 02:24

Tegyünk az itt élő emberek érdekeiért!

Balatonfüred (ZH) - Közös érdekünk a sikeres együttműködés - hangsúlyozta tegnap Győrffy István központi főszerkesztő a PLT médiatalálkozóján.

Zalai Hírlap

A Pannon Lapok Társasága sajtótájékoztatóra hívta Fejér, Vas, Veszprém és Zala megye helyi televízióinak, rádióinak képviselőit a balatonfüredi Flamingó Hotelbe, ahonnan a Klára hajóval kifutva a Balatonon ismertettük 4 megye 5 napilapja most kezdődő és sokakat érintő akcióit.

A helyi sajtó megjelent képviselőit Gere Henriette, a PLT marketingvezetője köszöntötte, majd Győrffy István központi főszerkesztő ismertette lapjaink legutóbbi köszhasznú akciójának eredményeit, amelyeket részben a helyi médiumok közreműködésével értünk el. A Tegyünk rendet környezetünkben! akciónk során a négy megyében összesen 91 olvasói jelzésre 75 cikket írtunk, 14 hatósági eljárást kezdeményeztünk és 16 illegális szemétlerakót számoltunk fel. 



Július 2-án újabb akciót indítunk Tiszta levegőt! Tegyünk együtt a parlagfű ellen! címmel. Veszprém megyében már 10 éve zajlik a Keressük a legkedveltebb nyaralóhelyet sorozat, amelyhez csatlakozik az idén saját akciójával Fejér, Vas és Zala napilapja, továbbá a Somogyi Hírlap is. A Balaton Fejlesztési Tanáccsal közösen szervezzük a rászorulók üdültetési programját. A sajtótájékoztatón Elekes András, a Fejér Megyei és a Dunaújvárosi Hírlap, Barták Péter, a Napló, Halmágyi Miklós, a Vas Népe főszerkesztője, valamint Mihovics József, a Zalai Hírlap felelős szerkesztője ismertette a lapok aktuális saját akcióit. Végezetül Győrffy István a lapok tartalmi változásairól és a vasárnapi kiadások várható megújulásáról beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!