Hírek

2009.05.16. 08:27

Jobbik: a Fidesz ne uszítson és ne ossza meg a jobboldalt!

Zalaegerszeg (haa) - Nem értjük, hogy a Fidesz miért támadja a Jobbikot, de felkérjük a legnagyobb ellenzéki párt országos és helyi vezetőit, hogy ne osszák meg a jobboldalt, ne uszítsák az embereket nemzeti mozgalmak, szervezetek ellen.

Horváth A. Attila

Pete Róbert, a Jobbik megyeszékhelyi elnöke mondta ezt tegnapi sajtótájékoztatóján, hozzátéve: sajnálattal veszik tudomásul, hogy a Fidesz a pártjukat állította negatív kampányának középpontjába.

- Sérelmezzük, hogy Semjén Zsolt, a KDNP elnöke egerszegi fórumán azt mondta, a Jobbiknak a cigányozáson kívül nincs programja, holott ő is tudja, ez nem így van. A legmegdöbbentőbb, hogy a Fidesz együtt szavazott az SZDSZ-szel és az MSZP-vel a nemzetbiztonsági bizottságban a Jobbik és egy törvényesen működő szakszervezet, a TMRSZ kapcsolatának vizsgálatáról - jelezte Pete Róbert. Végül kifejtette: pártja azért szeretne képviselőket juttatni az EP-be, hogy felhívhassák a nemzetközi közvélemény figyelmét a Kárpát-medencei magyarság jogfosztására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!