Hévíz

2015.08.25. 10:35

Borünnep Hévízen

Hévíz - A hosszú hétvégén: már szerdától egészen vasárnapig ízletes borokkal, finom ételekkel, szórakoztató programokkal, zenei csemegékkel vártak mindenkit HÉvízre.

Keszey Ágnes

Az immár negyedik alkalommal megrendezett hévízi borünnepen nem csak a térségbeli: zalai és balaton-felvidéki borokat kóstolhatták az érdeklődők, hiszen az ország több borrégiója is képviselte magát, sőt pálinkákkal és olasz borokkal is ismerkedhettek a rendezvény vendégei, sőt . A rendezvény öt napja alatt két színpadon is fellépők követték egymást, szórakoztatva a közönséget.

- A nyitónapon, szerda este Kávészünet együttes adott elő megzenésített verseket, nagyon jó hangulatot varázsoltak, majd egy operettest szórakoztatta a közönséget. A fesztivál egyik kuriózuma volt a csütörtöki koncert: a 40 éves Edda lépett színpadra, s az azt követő lézershow. A fesztivál helyszínét erdő veszi körül, így tűzijátékot nem tudunk rendezni, ezért döntöttünk már három éve a lézershow mellett, ez környezetvédelmi szempontból is előnyösebb. Kiemelnék mégegy fellépőt: a Boney M emlékzenekarral a legendás együttes egyetlen élő tagja, Sheyla Bonnick is színpadra lépett, illetve az utolsó napon majdnem egy teljes LGT -t prezentáltunk a Zenevonat koncerten - összegezte Hermann Katalin, a rendezvényt szervező Festetics György Művelődési Központ megbízott igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!