„Nekünk ki kell maradni a háborúból”

2022.04.01. 13:36

Bodnár Attila zeneszerző, énekes gondolatai a választásról

A minap levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz Bodnár Attila zeneszerző, énekes, melyben kiáll a béke és a háború elkerülését egyedül garantálni tudó kormányzat mellett.

ZH

Forrás: ZH

Mint írta: most össze kell tartanunk a józan észre hallgatva és minden ellentétet, indulatot félretéve a békét és a biztonságot kell választani április 3-án. 

 

- Nekünk ki kell maradni a háborúból - folytatta a népszerű énekes. - A magyar országvezetés semmilyen erőszakos, indulatos harci megmozdulást nem tett, és nem is áll szándékában, inkább békés jószándékkal befogadja a menekülteket.  Ennek az országvezetésnek oszlopos tagja Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, államtitkár. Péter több mint két évtizede a Fidesz polgári eszméinek és értékrendjének a követője, hirdetője és segítője. Személyesen is van szerencsém ismerni nagyon régóta, hiszen mi rengetegszer és nagy örömmel koncerteztünk Nagykanizsán és a környéken. Tapasztalatom szerint amellett, hogy nagy munkabírású és fiatalos lendületű, bölcs és figyelmes, jóindulatú türelem sugárzik személyiségéből. Ebből adódóan  határtalan fegyelemmel oldja meg a problémákat. Méltán bíznak benne nem csak környezete választópolgárai, de kormányban is. Ezért merek hinni és bízni benne, hogy biztosan tovább fogja vinni a Fidesz és polgári eszméinek akaratát és Magyarország építésének célját, ahol a boldog élethez való feltételek adottak, ahol esélyt kap a tehetség és a szorgalom. Ezért kérem a jóakaratú embereket szavazzuk meg április 3-án a békét és a  biztonságos, Orbán Viktor miniszterelnököt, valamint itt Nagykanizsán és környékén Cseresnyés Péter „harcedzett politikust”  a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjét - fogalmazott Bodnár Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!