Választás

2022.04.02. 08:00

Az ellenzéki összefogás is megtartotta a kampányzárót Zalaegerszegen

Legyen Magyarország mindannyiunké, és érezzük jól magunkat benne itt, Európában, ehhez pedig változtatásra van szükség.

Arany Gábor

Góra Balázs, dr. Csidei Irén, Keresztes Csaba, Plesz Dóra, dr. Paksy Zoltán, Benke Richárd a kampányzárón

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Ezt dr. Csidei Irén, az Egységben Magyarországért ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltje fogalmazta meg pénteken a megyeszékhelyen tartott kampányzárón. 

 

A Zala 1. számú választókerületében induló jelöltet támogatja hat párt, helyi vezetői a jelölttel közösen tartottak tegnap tájékoztatót. Keresztes Csaba (DK) kampányfőnök felidézte: az országgyűlési választásokon való közös indulásról 2020-ban döntöttek. Ezt követte az előválasztás, amelynek eredményeként vált jelöltté dr. Csidei Irén, a megyei kórház volt igazgatója. Pár éve még nem gondolták, hogy ez az egység létrejön, fogalmazott Benke Richárd (Jobbik), s azzal folytatta: a valódi nemzetpolitikát, a keresztény értékeket ők képviselik, és nem a kormány, amelyik ezt csak hangoztatja. „Orbán politikája mindig a félelemkeltésről szólt, ennek véget kell vetni, ehhez kormányváltásra van szükség” – szögezte le Paksy Zoltán (LMP). Plesz Dóra (Momentum) arról beszélt, hogy az emberek változást akarnak országszerte, de az is látszik, sokan félnek. Bennük kell erősíteni a hitet a győzelemben, mert akkor sikerülni fog, tette hozzá. Góra Balázs (MSZP) köszönetet mondott a pártaktivistáknak a közös munkáért, ami elvezethet szerinte a kormányváltáshoz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!