Csak hat mérkőzés lesz a megyei I-ben

2018.09.20. 19:42

Szentgróton kezdik a sorokat rendezni

„Csonka” fordulót rendeznek a megyei labdarúgó bajnokság I. osztályában, hiszen a 6. forduló mérkőzései közül – kupakötelezettsége miatt – a Teskánd, a Csesztreg és a Hévíz SK sem lép pályára.

Kerkai Attila

A Gyenesdiás–Zalalövő MK-meccsen Szőcze Csaba, a gyenesiek jártékosa a lövőiek között indít. Most újra találkoznak Fotó: PU

A Magyar Kupában az országos táblára jutott együttesek a hét végén lépnek pályára az MK 128-as mezőnyében. A megyeiben szereplő zalai csapatok közül ebben a bajnoki fordulóban rendezték volna a Femat-Csesztreg – Hévíz SK találkozót. A két csapat október 17-én pótolja az egymás elleni mérkőzést. A Lets Do It Technoroll Teskánd – Police-Ola mérkőzés is elmarad, amit jövő szerdán, azaz 26-án (19.00) játszanak le.

Hat mérkőzést játszanak tehát, és érdekesnek tűnik a Zalaszentgrót – FC Keszthely Lazzarin Café találkozó. A grótiak gyengén kezdtek, de aztán a Szepetnek legyőzése után legutóbb a Police-Ola találkozót is megnyerték. E két sikernek köszönhetően az utolsó helyről mindjárt a kilencedikre léptek elő. Ami azért már jobban néz ki…

A Gyenesdiás–Zalalövő MK-meccsen Szőcze Csaba, a gyenesiek jártékosa
a lövőiek között indít. Most újra találkoznak Fotó: PU

Elkapták a fonalat a szentgrótiak? Ezt kérdeztük a csapat edzőjétől, Jankovics Pétertől is.

– Az elején tényleg összejött minden, a mi szempontunkból persze negatív értelemben – kezdte válaszát Jankovics Péter. – Betegségek és sérülések gyötörtek minket, Tóth Dániel például eltörte a kezét, így az első három fordulóban nem tudott játszani. Érkezett hozzánk három meghatározó tudású játékos, Horváth Elemér, Gájer Péter és Ferenczi Dávid. Mintha mindenki hármuktól várta volna a megoldást. Úgy tűnik, hogy túl vagyunk a kezdeti nehézségeken, a Szepetnek elleni siker nagyon jól jött. Utána a Police-Ola otthonában is nyertünk, ám a játék még kissé döcögött. Most a Keszthely érkezik, győzelmet várnak tőlünk, de nem lesz könnyű ez a meccs sem.

A Gyenesdiás–Zalalövő találkozó azért lesz érdekes, mert a két csapat négy hete, a Magyar Kupa megyei selejtezőjében találkozott, és ven­dégként a lövőiek bünte­tőkkel jutottak tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában