Vasárnap már döntőznek

2018.07.20. 18:04

A hét végén zárulnak a 45. Móricz Kupa küzdelmei

A múlt hétvégén elrajtolt a 45. Móricz Kupa, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó bajnoksága, melyet a kiskanizsai általános iskola műfüvesén rendeznek.

Kühne László

A csoportmeccsek egyik lendületes pillanata: fehérben a Rozmaring utca, kékben a Jakabkuti utca csapata Fotó: Gergely Sz.

A felnőttek mezőnyében a csapatok körmérkőzéses rendszerben döntenek az alapszakasz helyezéseiről. Vasárnap délelőtt az első helyezett a negyedikkel, míg a második a harmadikkal mérkőzik a döntőért, melyet vasárnap rendeznek. A harmadik helyért szintén akkor játszanak.

A csoportmeccsek egyik lendületes pillanata: fehérben a Rozmaring utca, kékben a Jakabkuti utca csapata Fotó: Gergely Sz.

A tavalyi győztes Bajcsy- Zsilinszky bekezdett, hiszen három meccsből három győzelemmel nyitott, de a to- vábbi helyekre még nyílt a küzdelem a résztvevő együttesek között.

– A foci mellett egy kis csapatösszejövetelt is szándékozunk tartani a szombati játéknap ideje alatt, ezzel is talán segíthetjük azt, hogy a résztvevők még jobb mecscseket vívhassanak – fogalmazott a szervezők részéről Dervalics György. – Egyelőre ennyit mondanánk, de reméljük jó dologgal rukkolhatunk elő, amely mindenki megelégedésére szolgál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában