Hűség és szakmaiság találkozása immár húsz éve

2024.02.19. 18:00

Zalaszám és ZAC: így kerek a történet - fotógaléria

Megszokott, mégis különleges eseményre volt hivatalos a sajtó, hiszen hétfőn ismét megköttetett a Zalaegerszegi Atlétikai Club és a Zalaszám Informatikai Kft. között a névhasználói megállapodás, de... Ez volt a huszadik alkalom és az ebből az apropóból tartott sajtótájékoztatón a korábbiaknál is több vendég érkezett.

Kerkai Attila

Szász András, a Zalaszám Informatikai Kft. ügyvezetője köszönti a megjelenteket, tőle balra Balaicz Zoltán és Bella Attila, jobbján pedig Kozáry Ágnes és Vigh László

Fotó: Pezzetta Umberto

A Zalaszám Informatikai Kft. ügyvezetője, Szász András köszöntötte elsőként a megjelenteket, aki természetesen felidézte, hogy húsz éve támogatja cégük az egerszegi atlétákat. Mint mondta, húsz esztendő nem kis távlat, de örömteli, hogy évente többszáz gyermek sportol a Zalaszám ZAC-nál, ilyen módon a húsz esztendő alatt ők is partnerek voltak abban, hogy ez fennmaradjon. Felidézte: egy esztendeje azt a fogadalmat tette, hogy megnézik, és ha van rá lehetőség, akkor emelnek a támogatás összegén is. Nos, emelni tudtak.

Bella Attila, a Zalaegerszegi Atlétikai Club ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy egyedülálló a magyar atlétikán belül, hogy egy vállalkozás, egy cég ilyen hosszú ideig támogasson egy egyesületet.

– Célunk továbbra is az, hogy minél több gyerekkel szerettessük meg az atlétikát, a sportot és tanítsuk, neveljük őket az egészséges életvitelre. Az már csak hab a tortán, ami a hét végén történt, hogy egyik versenyzőnk, Muszil Ágnes élete első felnőtt aranyérmet szerezte meg a fedett pályás bajnokságon – fogalmazott Bella Attila, aki a Zalaszám Kft. mellett a Zalaegerszeg város támogatását is megköszönte. Zalaegerszeg polgármestere, Balaicz Zoltán üdvözölte az aláírást, aki szerint ez fontos az itt élő közösség számára is. Egy lokálpatrióta cégről van szó, amely országos szinten is értéket képvisel, és ahogy fogalmazott a város első embere, amikor a hűség és a szakmaiság találkozik, azok a jó dolgok közé tartoznak.

Vigh László országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a szem előtt lévő jó példa mennyire fontos, ami óriási hatással van a gyerekekre, a fiatalokra. A sportoló fiatalok is ilyenek, hiszen társaikra lehetnek hatással, azzal kapcsolatban pedig, hogy megtalálható egy ilyen cég és vannak ilyen eredményes egyesületek, "ez is mutatja, hogy ebben a városban van élet."

Ezt követte a szerződés aláírása, majd a pezsgős koccintás, hiszen mégiscsak a 20. alkalommal történt meg az aláírás. Kozáry Ágnes, a Zalaszám-ZAC elnöke, Zalaegerszeg első olimpikon versenyzője megköszönte a város, és a Zalaszám Kft. támogatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában