Bajnoki főpróba

2024.02.24. 16:29

Sima győzelemmel zárta a felkészülést az FC Nagykanizsa

Szombaton horvát ellenféllel szemben tartott bajnoki főpróbát a labdarúgó NB III jövő hétvégi rajtjára hangolódó FC Nagykanizsa. Az együttes utolsó téli felkészülési találkozóján is megőrizte hibátlan mérlegét.

Varga Andor

Fotó: Szakony Attila

FC Nagykanizsa–NK Koprivnica 5-0 (1-0)
Olajbányász-stadion.
FCN: Haála - Szabó, Kovalovszki, Szanyi, Varga - Pintér D., Szilágyi, Szökrönyös D., Winkler - Kondor, Lőrincz. Csere: Kálovics, Józsa, Zsemlye, Bence, János, Major, Sági, Godzsajev. Edző: Gombos Zsolt.
Gólszerzők: Lőrincz (11-esből), János (2), Szilágyi, Szabó.

A nyáron ugyancsak a Koprivnica ellen zárta a felkészülést a kanizsai csapat, mely akkor 4-0-s előnyt eltékozolva 4-4-re végzett. Most azonban nem engedte meg magának ezt a luxust a zalai együttes, mely nagyon magabiztos győzelmet aratott. Az első félidőben kemény összecsapást láthatott a publikum, a Kanizsa pedig jogos büntető után szerzett vezetést. Fordulás után jöttek a cserék és a zalaiak fizikális fölénye egyre inkább érvényre jutott. Ennek és a végig koncentrált hazai játéknak köszönhető, hogy a 70. perc után újabb négy góllal sikerült megterhelni a vendégek hálóját.

Gombos Zsolt: "Voltak ugyan hibák, de összességében remek teljesítményt nyújtott a csapat ezen a kemény meccsen. Remekül dolgoztak a srácok a felkészülés során, nagyon várjuk a bajnoki rajtot. A győzelmek mellet örülök annak is, hogy zsinórban három meccsen nem kaptunk gólt, és nagyon tetszett, hogy az edzéseken gyakorolt játékok közül többet is viszont láttam a pályán.

Az FC Nagykanizsa szerdán 17 órakor szurkolói ankétra vár mindenkit a stadion tárgyalójába, ahol bemutatkoznak az új játékosok és a drukkerek persze kérdezhetnek is a vezetőktől. A bajnoki szünet pedig jövő vasárnap ér véget, amikor a csapat 14 órai kezdettel a Dunaújvárost fogadja az NB III Délnyugati csoportjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában