Kakuk Levente pályacsúccsal nyert

2024.02.21. 14:21

Öt zalai férfi tekés harcolhat az országos döntőért az egyéni bajnokságon

A férfi tekéseknél elkezdődött a felmenő rendszerű országos bajnokság sorozata.

Varga Andor

Kakuk Levente újabb pályán írta át a rekordot

Forrás: ZH

Zalában az andráshidai Roxy klubban zajlott le a vármegyei verseny, melyen a bajnoki címet Pintér Károly (ZTK-FKVas, 603 fa) szerezte meg, Iványi Tamás (N. Teke SE, 598) és Járfás Szilárd (ZTK, 587) előtt. A viadalról összesen 18 tekés lépett tovább a területi versenyre, melynek keretében Sárváron, Vas vármegye legjobbjaival találkoztak.

Ezen a viadalon Kakuk Levente (ZTK-FMVas) bizonyult a legjobbnak, aki új pályacsúccsal (673 fa) végzett az élen. Rajta kívül még négy zalai tekés lehet majd ott a következő körben, az április 13-án, Szentgotthárdon sorra kerülő Nyugat-bajnokságon, ahonnan a legjobbak már az országos döntőbe kerülnek. A további zalai továbbjutók: 6. Járfás Szilárd (ZTK) 606, 9. Bek Péter (Páka TK) 599, 13. Németh Bálint (Páka TK) 587, 15. Horváth Zoltán (ZTK) 582.

A nőknél ugyancsak áprilisban, Sárváron kezdődik majd a sorozat, és azon a viadalon nekik az országos döntőbe jutás lesz már a tét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában