Nyolc gól esett az edzőmeccsen

2024.02.01. 18:20

Az FC Nagykanizsa nyert a ZTE FC II. ellen

Csütörtökön felkészülési mérkőzésen, egymás ellen lépett pályára a két zalai NB III-as labdarúgócsapat. Az FC Nagykanizsa biztosan nyert, a nagyon fiatal kerettel érkező ZTE FC II. ellen.

Kerkai Attila

A kanizsai János Norbert (középen) és Szilágyi Adrián mozog keresztbe, Deme Sebő (fehérben, balról) és Balabás Bence, a ZTE II. játékosai előtt

Fotó: Szakony Attila

FC Nagykanizsa-ZTE FC II. 7-1 (3-0)

Nagykanizsa.

 FC Nagykanizsa: Haála - Szabó, Szanyi, Bence, Varga - Godzsajev, Szilágyi, Szökrönyös - János N, Major, Sági. Cserék: Kálovits, Kovalovszki, Zsemlye, Lőrincz, Horváth K., Pintér

ZTE FC II: Sinkó – Lengyel, Dobos, Bodrogi, Deme, Korógyi – Boros, Balabás, Kapus – Baloteli. Cserék: Boscha (kapus), Nagy, Vert, Ferenczy, Zsiga, Molnár K., Mecséri.

Gólszerzők: Lőrincz B. 2, Major, Szabó, Bence, Zsemlye, János N., illetve Molnár K. .

A találkozót szombaton rendezték volna, azonban a ZTE FC II együtteséből a fiatal játékosok a hétvégén diákolimpián szerepelnek, ezért állapodott meg a két klub, hogy ezt a találkozót már csütörtökön lejátsszák. A felkészülés során a ZTE FC II csapatáról eddig kevés szó esett, ám Koller Zoltán csapata is már túljutott két felkészülési találkozón. Az egerszegi fiatalok 4-0-ra nyertek a Csesztreg ellen, majd 1-1-es döntetlen az ETO Akadémiával, és így érkeztek Kanizsára. A csütörtöki találkozón sok gól esett, annak ellenére, hogy a csapatok talán ebben az időszakban kapják a legnagyobb terhelést, hiszen a felkészülés harmadik, negyedik hetében járnak. A hazaiaknál viszonylag kevés csere volt, hiszen vannak náluk sérültek, és Gombos Zsolt vezetőedzőnek avval is számolnia kellett, hogy két nap múlva újabb felkészülési meccset játszanak, amikor szombaton a Csorna lesz az ellenfél, így nem szeretett volna senkit „túljátszatni”.

Mindkét csapat számára - a megszokott szóhasználattal élve - jól szolgálta a felkészülését ez az összecsapás, és készülnek tovább a március eleji tavaszi rajtra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában