Gasper Okorn a februári Eb-selejtezőkre hirdetett keretet

2024.01.15. 15:05

Tóth Ádám meghívót kapott a bő keretbe

Tizennyolc fős, bő keretet hirdetett Gasper Okorn, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya és a névsorban megtalálható Tóth Ádámnak, a Zalakerámia ZTE KK játékosának is a neve.

Kerkai Attila

Tóth Ádám neve is szerepel a meghívottak között

Fotó: Szekeres Péter

A december elején kinevezett szövetségi kapitány, Gasper Okorn névsorát hétfőn ismertette a magyar szövetség. A meghívottak között Hanmga Ádám, a Crvena Zvezda játékosa is szerepel. Tóth Ádám, a Zalakerámia ZTE KK csapatkapitánya hosszú idő után kapott meghívást a nemzeti együttesbe. A szlovén szakember tétmérkőzésen február 22-én mutatkozik be a magyar kispadon, amikor a nemzeti csapat Izlandon vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest. A kvartett negyedik tagja Törökország. A négyesből az első három jut ki az Eb-re.

Gasper Okorn bő kerete: Benke Szilárd, Filipovity Márkó, Golomán György, Hanga Ádám, Mikael Hopkins, Keller Ákos, Lukács Norbert, Maronka Zsombor, Meleg Gergő, Mócsán Bálint, Perl Zoltán, Pongó Marcell, Somogyi Ádám, Tanoh Dez András, Tóth Ádám, Valerio Bodon-Vincent, Váradi Benedek, Vojvoda Dávid.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában