A Hátsó füves teremben

2024.01.10. 09:30

Télen sem hagyják "kihűlni" a futballmentő sorozatot

Megígérték és tartják is a fogadalmukat… Az „Újra a pályán”, illetve a „Hátsó füves” zalai szervezői télen sem pihennek, szombaton Nagyradán megrendezik a Hátsó Füves Téli Teremkupát.

Kerkai Attila

A nyári jó hangulatot a négy fal közé is vinnék magukkal a csapatok

Forrás: ZH

Még az év vége felé írtunk egy riportot az Újra a pályán, illetve a Hátsó füves zalai szervezőiről, arról, hogy miként értékelik, megérte-e a sok fáradságot és szervezést a nyáron kezdődött sorozatuk. Akkor Hegedűs Enikő és Szabó Zoltán úgy fogalmaztak, hogy 2024-ben is szeretnék folytatni futballmentő akciójukat, de nem várnak tavaszig és még a télen szeretnének egy teremlabdarúgó-tornát is összehozni, hogy a mozgalom addig se „hűljön ki”. 

És az ígéretükhöz hűen szombaton megrendezik a via­dalt, méghozzá a Nagyradai tornateremben, ahol 9 órától kezdődik a program. Mint megtudtuk, a mezőnyben részben azon településekről érkezett csapatok szerepelnek, ahol korábban megszűnt a futballcsapat, de lesznek olyan települések képviselői is, amelyeken ma is rúgják a bőrt. Hegedüs Enikő elmondta, hogy estig tartó programot szerveznek és remélik, hogy a nyáron tapasztalt kiváló hangulat a falak közé is beköltözik. 

A Hátsó füves futballmentő túra egy olyan kezdeményezés, amely megszűnt falusi csapatok és pályák „nyomába eredt”, és a nyáron Zalában Hegedüs Enikő és Szabó Zoltán is megszervezte a többállomásos sorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában