Zala Kupa teremlabdarúgó-torna

2024.01.17. 13:30

Sípmesterek nemzetközi tornája Lentiben

Az elmúlt hétvégén Lentiben szombaton a Gódorné Nagy Marianna Kézilabda Munkacsarnok adott otthont a Zala Kupa elnevezésű tornának, melyen játékvezetők alkotta csapatok mérték össze tudásukat.

Korosa Titanilla

A tornagyőztes Varasd együttese

Fotó: Korosa Titanilla

A nemzetközi labdarúgó tornán a hazai Zala csapata mellett pályára léptek a szlovén Muraszombat és Lendva, a horvát Csánytornya és Varasd, illetve az erdélyi Marosvásárhely sípmestereinek csapatai. Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóság által szervezett találkozó megnyitóján a résztvevőket Horváth László polgármester, Gódorné Nagy Marianna, a "kézisek kézise", valamint Szekeres Szabolcs, az MLSZ Zala Vármegyei Igazgatóságának igazgatója köszöntötték.

A csoportmeccsek után a Varasd bizonyult a legjobbnak, minden mérkőzésüket nyerték, a döntőben a rendes játékidőben nem született gól, ezután büntetőkkel verték meg a Muraszombat csapatát.

A zalai csapat
Fotó: Korosa Titanilla

A helyosztókon az 5-6. helyért: Csáktornya–Zala 1-3, 3-4. helyért: Marosvásárhely Fair Play TEAM–Lendva 3-0. A döntőben: Muraszombat–Varasd 0-0, büntetőkkel: 5-6.

A Zala Kupa végeredménye: 1. Varasd, 2. Muraszombat, 3. Marosvásárhely - Fair Play TEAM, 4. Lendva, 5. Zala, 6. Csáktornya.

A díjkiosztó pillanatai
Fotó: Korosa Titanilla

A sporteseményt megtekintette Vigh László országgyűlési képviselő is, aki a Hotel Balance éttermében megtartott díjkiosztón szólt a torna résztvevőihez és átadta a helyezésekért járó díjakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában