Szombaton és vasárnap rendezik meg a népszerű teremlabdarúgó-tornát

2024.01.05. 08:30

Ismét Szabadics Kanizsa Kupa

Kisorsolták a XI. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó-torna csoportjait a dél-zalai városban, a küzdelmekre január 6-7-én, szombaton és vasárnap kerül sor a Tungsram (volt MÁV)-, valamint a Zsigmondy-sportcsarnokban.

Kühne László

A tavalyi viadal egyik pillanata, fehér mezben a végül győztes Edil Casa csapata, amely most is ott van a mezőnyben.

Fotó: Szakony Attila

A szervezők kimondott örömére a már hagyományosnak tekinthető teremfoci-kupa létszáma a húsz résztvevő együttesről ismét felkúszott huszonnégyre.

A mezőnyt hat négyes csoportban kezdik az induló csapatok, szombaton 8.30-tól indul útjára a labda az első találkozón, és tart a program a négyes fogatok vetélkedésével egészen este fél tíz körüli időpontig. A Kanizsa Kupa aztán vasárnap 9 órától fordul igazán élesbe, ebben a középdöntőket követően már az egyenes kieséses rendszer is benne foglaltatik, s természetesen nem maradhat ki a Tisztelet Kupa sorozata sem – ennek találkozóit a Zsigmondy-csarnokban rendezik. A főág bronzmeccsét előreláthatólag e hét utolsó napján, tehát január 7-én 17, míg a finálét 17.25-től vívhatják a Tungsram-sportcsarnokban, a belépés ingyenes.

A csoportbeosztás:  

A csoport: Edil Casa (címvédő), Csicsa Beach, Reunion Berlin, Falken. 

B csoport: Tip Top, Calcio Jovis, Belezna, Szimpatik.  

C csoport: Kanizsa Flow, Black Apple, Hosszúlépés, Papucsok.  

D csoport: Green Dragons, Pannónia Tetőcentrum, Cock-Tail, Fortissimo.  

E csoport: Metaxa kanizsa, FC Kau, Szemere, Mézes Kalács. 

F csoport: Arizona, Primopack, Ritka Pillanat, FC Borbély

A teremfoci szerelmesei joggal bízhatnak abban, hogy a tavalyi történésekből is kiindulva a lelátót lényegében az utolsó helyig megtöltik majd az érdeklődők, ahogy a küzdelmek egyre élesednek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában