Közel kétórás műsor

2023.12.27. 12:30

Telt házas karácsonyi gálát rendezett a Motion Tánc-sport Egyesület

Csütörtökön este az Ady moziban rendezték meg a Motion TSE 2023-as karácsonyi gáláját. Az előadáson az egyesület valamennyi táncosa fellépett, az ovis korosztálytól egészen a versenyzőkig. A legkisebb, mindössze hároméves szereplő hatalmas lelkesedéssel állt színpadra. A telt házas, rendkívül hálás közönség a hip-hop produkciókon kívül az alkalomhoz illően karácsonyi blokkot is láthatott a közel kétórás, két részből álló gálán, ahol a közelmúltban megrendezett, Zegasztár-kategóriagyőztes koreográfiát is bemutatták.

Bálizs Zsuzsanna

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A versenycsapat egy része rendszeres fellépője a Zalakerámia ZTE KK kosárlabdamérkőzéseinek; ám ezévben tovább bővült a fellépések köre: előbb a kosárlabda Magyar Kupa budapesti döntőjén szerepelt az MDC, majd a női válogatott EB-selejtezőjén léptek fel Sopronban. A siker pedig nem maradt el: az MKOSZ őket választotta ki arra is, hogy a februári, szintén Sopronban megrendezendő olimpiai selejtezőtornán fokozzák a hangulatot. A tét nem lesz kicsi: amennyiben az első három hely valamelyikén végez, a párizsi olimpiára juthat ki a magyar női kosárlabda-válogatott, s remélhetőleg ehhez a zalaegerszegi egyesület is hozzájárulhat remek táncosaival.

Az egyesületben január 8-tól folytatódnak a próbák, s akik az előadás kapcsán kedvet kaptak a tánchoz, Kulcsár Laura koreográfusnál jelentkezhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában