Az egerszegi kilátások nem túl jók

2023.12.08. 16:39

BL-visszavágó előtt a ZTK-FMVas: semmit sem adnak fel

Szombaton újra pályán a ZTK-FMVas férfi tekecsapata, amely a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágójára készül. Ellenfele a Szeged lesz, amellyel két hete Egerszegen már összecsapott.

Bedő István

Kakuk Leventére számíthatnak az egerszegiek

Fotó: Pezzetta Umberto

A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is nyert Egerszegen a Szegedi TE, a ZTK FMVas férfi tekecsapatának ősi ellenfele. A Bajnokok Ligája első találkozóján nagy küzdelemben 5:3-ra győzött a Tisza-parti csapat, a belső szett pontok tekintetében viszont jól állnak a zalaiak. A két héttel ezelőtti egerszegi találkozó óta viszont változott a helyzet és nem éppen pozitív irányba: sérülések, betegségek nehezítik a ZTK-FMVas helyzetét.

– Válogatott játékosunkra, Horváth Zoltánra továbbra sem számíthatok, most melléje csatlakozott Nemes Attila is, aki sérülése miatt nem tudott megfelelően edzeni — kezdte mondandóját Fehér László, a ZTK-FMVas edzője. - Attila játékában még bízom, ha így lesz, akkor is csak hat felnőtt játékosom lesz. Ha ő sem tudja vállalni a játékot, akkor egy ifjúsági korú tekés kerül a csapatba. Nem kifogásokat keresek, sajnos ezek a tények. Nagy bravúr lenne továbbjutásunk, amiért mindent megteszünk, de esélyeink az említett körülmények miatt tovább csökkentek.

A mérkőzést szombaton 14 órától rendezik meg Szegeden. A továbbjutó a legjobb nyolc csapat közé jut, majd a negyeddöntőből továbblépő négy együttes jut a BL négyes döntőjébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában