Helyi sport

2023.08.11. 10:00

Októberben nemzetközi karateversenyt rendeznek Keszthelyen

A napokban jelent meg a Britishpedia Magyarország sikeres személyiségeit bemutató könyvének új kiadása. A 170 éves múltú kiadványban szerepel Csősz-Tóth Norbert Hanshi is, a Keszthelyi Shotokan Sportegyesület technikai igazgatója.

Góth Imre

A 10. danos Sasori jutsu, 9. danos Shotokan és 9. danos Goshin Ju-jitsu karate mestert a kiadó kereste fel eddigi eredményei alapján. Neve alatt olvashatunk a fontosabb versenyeiről, publikációiról és az általa létrehozott nemzetközi szövetségről is. A kiadvány felsorolja elismeréseit is, köztük a háromszor elnyert „Keszthely város sportjáért” kitüntető címmel.

 Csősz-Tóth Norbert kezében a kiadvánnyal


– A kiadvány megjelenése óta sokan keresik egyesületünket, megnőtt irántunk az érdeklődés – mondta Csősz-Tóth Norbert. – Zalában Keszthelyen, Nagykanizsán és Cserszegen működik csoportunk, de legutóbb például a miskolci csoportunknál jártam. Készülök Skóciába, hisz külföldön is egyre többen követik a módszeremet. Hét fős stábbal dolgozom, közülük Bézsenyi Renáta idén megkapta a legjobb utánpótlás edző elismerő címet. Sokat köszönhetek nekik és a tanítványaimnak. Büszke vagyok rájuk.
Csősz-Tóth Norbert elmondta még: októberben nagy nemzetközi versenyt rendeznek majd Keszthelyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában