Reakciók Mocsi Attila esetleges átigazolására

2023.08.24. 19:28

Boér Gábor: nem gyászhír, hanem pozitív visszaigazolás

Órákkal ezelőtt derült ki, hogy a ZTE FC válogatott kerettag védőjét, a 23 éves Mocsi Attilát a török élvonalbeli Rizespor igazolhatja le, sőt, ha igaz, akkor a játékos ma már el is utazott a török csapathoz, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. Úgy tudjuk, a két klub megegyezett egymással a játékos átigazolásáról, így ha minden rendben lesz, Mocsi a török együttes játékosa lesz.

Kerkai Attila

Boér Gábor vezetőedző szerint a csapat tagjai is pozitívan fogadták, hogy társuk ilyen lehetőséghez jutott

Fotó: Szekeres Péter

Az esti órákban sikerült beszélnünk Boér Gáborral, a ZTE FC vezetőedzőjével, aki a következőket nyilatkozta megkeresésünkre:

– A klub filozófiája, hogy fiatal játékosokat igazoljon és építsen fel – mondta a szakvezető. – Mocsi esetében az elmúlt negyvennyolc órában gyorsultak fel az események. A csapatnál mindenki pozitívan fogadta a hírt, hiszen ez is mutatja, hogy ha kedvező ajánlat érkezik, bárki előtt ott van a lehetőség a feljebb lépésre. Ez nem egy gyászhír, hanem visszaigazolás, hogy van lehetőség innen is magasabb szintre lépésre. Nem ingyen igazol el, hanem a klubnak is bevételt hoz. A belső védő poszton amúgy is terveztük még az erősítést.

Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója szintén nyilatkozott portálunknak.

– A törökök engedélyt kértek arra, hogy orvosi vizsgálatra hívják játékosunkat. Mocsi Attila elutazott Törökországba és ha minden rendben lesz, akkor ott folytatja a pályafutását. Természetesen dolgozunk a pótlásán és az átigazolási időszak utolsó napjai biztosan nagyon intenzívek lesznek számunkra is.

Tajti Mátyás esetleges távozásáról is megkérdeztük a sportvezetőt, aki nem cáfolta a sajtóban megjelent híreket, hogy a középpályás Újpestre igazolhat. Yohan Croizet esetleges érkezésére, aki jelenleg az Újpest játékosa pedig annyit mondott: ez is benne van a pakliban...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában