Hétfőtől idehaza készülnek az egerszegiek

2023.07.02. 20:40

Győzelemmel zárta edzőtáborát a ZTE FC

Vasárnap este lejátszotta második felkészülési mérkőzését is szlovéniai edzőtáborában a ZTE FC labdarúgó csapata, melynek ellenfele a Dinamo Bucuresti volt.

Kerkai Attila

A ZTE FC Magyar Kupa-győztes labdarúgó együttese készülhet az Európa Konferencia-liga selejtezőjére, melyben a 2. fordulóban a horvát NK Osijek lesz az ellenfele. Boér Gábor vezetőedző együttese a hét elejétől Szlovéniában készül, csütörtökön már túljutott egy felkészülési mérkőzésen, amikor a cseh élvonalban negyedikként zárt Bohemians Praha volt az ellenfele. Akkor, a Ptujban rendezett mérkőzésen a csehek egy, a hajrában szerzett találattal győztek, vasárnap este aztán következett az újabb találkozó.

Eduvie Ikoba és Zoran Lesjak továbbra is sérült, ők nem léphettek pályára, viszont a csütörtökön hiányzó Bedi Bence már ott volt a keretben. A középpályás a csehek ellen hiányzott, hiszen aznap szült a felesége, így engedéllyel hazautazott az edzőtáborból. Másnap visszatért a csapathoz, és együtt készül már a többiekkel. A vasárnapi találkozón az első félidőben nem született találat. Az egyetlen gólt végül a ZTE FC szerezte Daniel Milovanovikj révén, így  győzelemmel zárta az edzőtábort.

A ZTE FC  hétfőtől idehaza folytatja felkészülését.  

Dinamo Bucuresti– ZTE FC 0-1 (0-0)

ZTE FC: Senkó - Huszti, Mocsi, Safranov, Gergényi - Tajti, Szendrei, Sankovic, Szalai - Meshack, Sajbán. Cserék: Kiss Á., Bedi, Tullner, Csóka Dániel, Balotelli, Soltész, Kovács B., Németh D., Csóka Dominik, Milovanovikj, Mim, Klausz. Vezetőedző: Boér Gábor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában