Futsal

2023.05.26. 10:15

Hat gól volt a sláger a héten Kanizsán

A hét kimondottan jól alakult a Nagykanizsai Futsal Club háza táján, hiszen két hazai bajnokijukat is megnyerték, így készülhetnek a hétfői pécsi szezonzáróra, melyet az NB II. Nyugati csoportjának ötödik helyéről várhatnak.

Kühne László

Kollár Péter a második meccsen triplázott

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–TFSE-Bestrong 6-4 (0-2)
Nagykanizsa, 200 néző. Jv.: Kovács G.
Nagykanizsa FC: Szabó Á. - Bolla, Béli M., Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Zsiborás (kapus), Horváth G., Horváth E., Németh M., Szollár, Kálcsics F., Molnár M., Takács S., Millei B.
Gólszerzők: Szakmeiszter J. (23., 33., 34.), Millei B. (29.), Béli M. (36., 39.), illetve Dudás (9.), Petroff (16.), Gregus (22.), Fehér (40.)
Kimondottan bő kerettel készült a kanizsai futsalegyüttes a felsőház akkor még listavezető fővárosi csapata elleni bajnokijára, mely először úgy tűnt, hozhatja a táblázat szerinti papírformát. A dél-zalaiak helyzete rövid ideig a szünetet követően sem tűnt túl kedvezőnek, 0-3 után azonban gyorsan szépíteni tudtak. A gólok sorát Szakmeiszter János nyitotta, aki gyorsan háromig jutott, közben pedig Millei Bálint is eredményes volt, s akkor már a hazaiak vezettek. Nem volt azonban ezzel még vége, hiszen azt követően még az FC Nagykanizsával NB III.-as bronzérmet ünneplő Béli Milán is lőtt kettőt.

Nagykanizsai Futsal Club–UTE 6-2 (2-0)
Nagykanizsa, 150 néző. Jv.: Vass I.
Nagykanizsa FC: Szabó Á. - Kollár , Béli M., Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Horváth G., Bolla, Horváth E., Németh M., Szollár, Kálcsics F., Molnár M., Takács S.
Gólszerzők: Takács S. (16.), Kollár (18., 25., 38.), Béli M. (35.), Szakmeiszter J. (39.), illetve Medveczki (35., 35.)
Sok ideje nem maradt az újabb itthoni meccsére történő felkészülésre a dél-zalaiaknak, hiszen a 6. fordulóban elmaradt bajnokijukat pótolták a Kanizsa Arénában. Az Újpest ellen az elején kiegyenlített módon indult a meccs, s csak az első játékrész hajrájához érve jegyezhettünk fel kanizsai gólokat. A második játékrész már a gólváltásoktól lett mozgalmasabb, a vendéglátók aztán ebből is jobban jöttek ki.

A Nagykanizsa FC a győzelmével előrelépett a tabellán az ötödik helyre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában