Nyilatkozatok

2023.04.01. 18:46

Ricardo Moniz: a semleges nézők jó meccset láthattak

A 3-2-es hazai sikert hozó Újpest FC-ZTE FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a két szakvezető így értékelt.

Kerkai Attila

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, mert nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, de ez a találkozó egy igazi érzelmi hullámvasút volt. A jövőben nem szeretném, ha ennyire hullámzók lennénk. Kétgólos előnyünk után nem voltunk elég koncentráltak és az ellenfél két perc alatt egyenlített. A találkozó előtt felhívtam a figyelmet rá, hogy a Zalaegerszeg különleges csapat, olyan edzőjük van, aki soha nem adja fel és a játékosok is keményen dolgoznak. Nem volt könnyű ez a győzelem, de láttam az akaratot, a szurkolóink viszont fantasztikusak voltak, nagy köszönettel tartozunk nekik.   

Ricardo Moniz (ZTE FC): - Az eredmény miatt kicsit összetörtünk, vannak tanulságai a mérkőzésnek, amikből tanulhatunk. A  semleges nézők viszont egy jó mérkőzést láthattak. Az elején szokás szerint letámadtunk, domináltunk, , hiszen az ellenfél nem tudta megtartani a labdákat  és helyzeteink is voltak. Viszont ezeket nem váltottuk gólra, és ilyenkor ez következik. Újpesten mindig nehéz  játszani, ezt már a Ferencvárosnál eltöltött időszakomból tudom. Ma Csoboth Kevin remekül játszott, felkészültünk rá, de ő nagyon gyors. Fantasztikus tehetség, és őszintén remélem, hogy a legmagasabb szintre jut, ami a magyar labdarúgásnak is jó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában