Zalaegerszegi Judo SE

2023.04.27. 18:43

Erős mezőnyben bizonyíthattak

Az UTE Megyeri úti jégcsarnoka adott otthont a 36. Budapest Kupa nemzetközi cselgáncsversenynek, melyen 23 országból 1860 fiatal judós lépett szőnyegre.

Kerkai Attila

A ZJSE judósai, akik bizonyíthattak a legutóbbi viadalon

Fotó: ZH

A Zalaegerszegi Judo SE 11 indulója mellett a klubnál készülő négy ukrajnai fiatal is képviseltette magát a versenyen. A zalai szereplésről ifj. Nagysolymosi Sándor, a ZJSE vezetőedzője elmondta, hogy Verebi Ádám és Ódor Noel szépen hozták a mérkőzéseiket, ők a dobogóra állhattak. Takács Nóra és Mátéffy Gábor szintén közel álltak az éremszerzéshez, de apró taktikai hibákon ment el számukra a dobogós helyezés.

– Ebben az óriási és erős nemzetközi mezőnyben minden győztes mérkőzésnek örülnünk kell. A versenyt kétnapos edzőtábor követte, ami nagyon jó felkészülési lehetőséget biztosított versenyzőinknek – tette hozzá ifj. Nagysolymosi Sándor.

Eredmények. U23. 73 kg: 5. Mátéffy Gábor. U18. 50 kg: 2. Ódor Noel. 45 kg: 5. Bogdanov Maxim. U15. 60 kg: 5. Milyasanov Edem. 40 kg: 5. Takács Nóra. U13. 66 kg: 2. Verebi Ádám. 41 kg: 7. Molnár Adél. 50 kg: 7. Bános Lili.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában