Ezúttal jobban ment a vendégcsapatoknak

2023.03.16. 17:29

Hazai pályán kaptak ki a zalai női kézisek (videó)

A női kézilabda NB II-ben a Tungsram SE nagyatádi riválisát fogadta a bajnokság legutóbbi fordulójában, míg a Hévíz SK a Szekszárdot, de mindkét zalai csapat kikapott. A Férfi NB II-ben nem rendeztek fordulót.

KL, IE

Krenner Fanni, a Tungsram játékosa ezúttal is jól játszott, hiszen hét gólig jutott, de csapata kikapott

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Tungsram SE Nagykanizsa – Rinyamenti KC Nagyatád 25-30 (8-14)

Nagykanizsa, 100 néző. Jv.: Szászfai, Tasnádi.

Tungsram SE: Dudora – Szmodics V. 5, Andor 4, Krenner 7/3, Balogh B. 1, Kovács B., Szmodics D. Csere: Tóth V. (kapus), Ács 3/1, Csivre V. 1, Hári 1, Kálovics E., Kovács D., Kovarszki 3, Szmerk. Edző: Baranyai Zsolt.

A szomszédvári rangadó a női kézilabda NB II-ben Andor Nina és Balogh Bíborka egy-egy góljával kanizsai vezetést hozott, s egészen a 13. percig nem is mutatkozott nagy különbség a találatok számában. Aztán 7-5-ös vendégelőnytől változott meg kissé a játék képe, hiszen a somogyiak mindinkább elléphettek a hazaiaktól. A második játékrész elején többször inkább már a két számjegyű differencia felé tendált a meccsállás, onnan azonban sikerült visszajönni. Lényegében az atádiak első harminc perc alatt kialakított különbsége tükröződött vissza a végeredmény alkalmával is.

Jók: Krenner, Szmodics V.

Hévíz–Szekszárd 25-44 (12-21)

Hévíz 100 néző. Jv.: Borsóné, Gyalog.

Hévíz: Zóka-Győri – Holczer 3 , Morácz 8, Duzsik 1, Holczbauer 6, Pusztai 1, Gergály 3. Csere: Molnár A. (kapus), Molnár V., Kertész 3, Pelyva, Bogár. Edző: Gliba Adrienn.

A 15. percig volt kiegyenlített a játék, azt követően a tolnaiak elhúztak és egyre nagyobb lett a különbség. A találkozó elején megsérült a hévíziek egyik átlövője, így alaposan át kellett szervezni a csapatot. A hazaiak különösen Kaveczkivel nem tudtak mit kezdeni, aki 16 gólig jutott. A lendületes vendégek ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

Jók: Morácz, Holczbauer.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában