Kosárlabda

2023.01.04. 18:29

ZTE–Körmend, mint régen: óriási az érdeklődés

Nem túlzás, óriási az érdeklődés a szombati (18.00) Zalakerámia-ZTE KK–Egis Körmend férfi bajnoki kosárlabda-mérkőzés iránt, ami egyben az új esztendő első nagy rangadója is lesz.

Kerkai Attila

A ZTE KK centere, Mitchell Smith remek formában van. Rá szombaton is "építhetnek" az egerszegiek a Körmend ellen

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Mint megtudtuk, a körmendi szurkolóknak biztosított vendégjegyek mind gazdára találtak, és az egerszegi klub tájékoztatása szerint a hazai drukkereknek javasolt elővételben megvenniük a belépőiket. Erre péntekig a Kvártélyház jegyirodájában van lehetőségük nyitvatartási időben és természetesen a megszokott módon online is. A találkozó napján, azaz szombaton a hazai pénztár már csak abban az esetben nyit ki, ha még maradt jegy, hiszen elképzelhető az is, hogy idő előtt valamennyi belépő elfogy.

Az érdeklődés érthető, hiszen két régi nagy riválisról van szó, ráadásul a Zalakerámia-ZTE KK remekül szerepel a bajnokságban. A legutóbbi három találkozóját megnyerte Sebastjan Krasovec együttese, múlt pénteken Szegeden diadalmaskodtak a kék-fehérek, így biztosan őrzik az ötödik helyezésüket. A Körmend valamivel gyengébben kezdte a szezont, mint azt várták. A vasiak most nyolcadikak, de mindenképpen szeretnének előbbre lépni. A napokban légióst is cseréltek: visszatért az MTE-hez Justin Edwards, aki három szezonnal ezelőtt volt már a körmendiek játékosa. Távozott viszont Brandon Parrish, akinek az év végével lejárt a szerződése, de nem kívánt hosszabbítani a kosaras. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában