Teremfoci

2023.01.24. 12:36

A Tip Top a győztes a kilencedik Kustán Kupában

Ezúttal sem lehetett panasz a Kustán és Társai Nemzetközi Öregfiúk Teremlabdarúgó Torna küzdelmeire, melyet kilencedik alkalommal rendeztek meg Nagykanizsán, helyszíne pedig a Tungsram-sportcsarnok volt.

Kühne László

Forrás: KL

A teljes napot felölelő tornára érkezett egy-egy csapat Horvátországból, valamint Szlovéniából – a tavalyi döntős Torcida - is, de a hazai gárdák és a legutóbbi győztes Rédics szintén komoly rangot adtak a sportos összejövetelnek, melynek döntőjébe végül a Tip Top, valamint a Mu-Vill Aqua-Four gárdája jutott. A finálé méltó körítést hozott és 2-1-re a „tip-toposok” győztek, a harmadik helyen pedig a Puncs-Znet végzett - 1-1 után büntetőkkel -, míg negyedik a szlovéniai KMN Torcida Lendava lett. A tíz együttest felvonultató mezőnyben a vigaszág kupái is kiosztásra kerültek, ott az Almalé végzett a Kustán, a horvát NK Starigrad, illetve az Istiván előtt, míg a legsportszerűbb két csapat a Blackburry, valamint a Rédics lett. A torna legjobb játékosának Rácz Szabolcsot (Tip Top), kapusának Munkácsi Zsoltot (Puncs-Znet) választották, míg a gólkirály Papp Gábor (Mu-Vill Aqua-Four) lett.

- Örülök, hogy a döntőnek méltó körítést tudtunk nyújtani, úgy érzem, az érdeklődésre sem lehetett panasz – fogalmazott Lőrincz László, a kupa főszervezője. - Ráadásul a sportszerűségre sem lehetett panasz, alig születtek kétpercesek, s hát következhet, ha minden jól alakul, a következő jubiláló sportrendezvényünk, a tizedik is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában