Megvan a negyedik győzelem is

2022.10.13. 20:30

A Nagykanizsa FC újra győzött a futsal NB II-ben

A férfi futsal NB II. Nyugati-csoportjának 7. fordulójában szezonbeli negyedik győzelmét aratta a Nagykanizsa FC, amely hétfőn idegenben folytatja szereplését.

Varga Andor

Fehérben Horváth Gergő a Hidegkuti elleni mérkőzésen

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Nagykanizsa Futsal Club– Tolna-Mözs 5-3 (3-2) Kanizsa Aréna, 200 néző. Jv.: Vass. Nagykanizsa FC: Szőke R. – Horváth E., Szőke Á., Pál, Millei. Csere: Szabó (kapus), Kollár, Füzesi, Schuller, Novák, Daróczi, Őri. Gólszerzők: Millei (9.), Kollár (11.), Daróczi (19.), Pál (21.), Szőke Á. (22.), illetve Sára (3.), Vadas (10.), Keszthelyi (38.). A pont nélkül álló sereghajtó ellen persze mindenki biztos győzelmet várt hazai oldalon, ám a találkozót korai vendéggól vezette fel, sőt, az ellenfél az első kanizsai egyenlítésre is tudott újabb találattal felelni. A Kanizsa az első félidő második felében két góllal tette nyilvánvalóvá igényét a három pontra. Fontos volt, hogy a hazaiak a szünet után azonnal két-, majd háromgólosra növelték az előnyüket, ezzel gyakorlatilag eldöntve a mérkőzést. A végeredmény a látottak alapján a vendégekre nézve hízelgő. A zalaiak jövő hétfőn ismét pályára lépnek. Biatorbágyra látogatnak, a dobogó alsó fokát elfoglaló Mad Dogs Futsal együtteséhez.

Címkék#nb 2#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában