Négyből három ligában címvédés

2022.07.07. 07:00

Átadták a díjakat a városi kispályás labdarúgó-bajnokságok legjobbjainak Nagykanizsán

Ünnepélyes díjátadó zárta a város 2021/22-es kispályás labdarúgószezonját, a különböző ligák dobogósai kapták kézhez a kupákat.

Kühne László

Balogh László polgármester (balról) és Kápolnás Zoltán főszervező a Tip-Topot vezető Mohácsi Rolanddal

Forrás: Kühne László

A városi kispályás bajnokságban első- és másodosztályban, valamint a szenio­roknál 37, illetve 45 év feletti korosztályban zajlanak a küzdelmek, és ezek közül három ligában címvédésre került sor. 

Így például a szenior 37-ben is, ahol ráadásul a Tip-Top csapata a tavalyi bajnoki címért is idén vehette át a megérdemelt serleget. Tavaly júliusban igazoltan maradt távol a csapatvezetés a díjkiosztótól, idén azonban dupláztak – a 2. FC Almalét, és a Mu-Vill gárdáját előzve meg. Szenior 45-ben a Puncs-Znet Telekom FC ugyancsak a tavalyihoz hasonlóan lett aranyérmes, a Tip-Topot és az FC Rekord gárdáját előzve meg. 

A II. ligában a lényegében első ligás kerettel rendelkező A-Team lett a végső győztes, megelőzve a Primopack, illetve a Kripton FC csapatát. A legfelső osztályban pedig a Metaxa is megvédte elsőségét, második helyen az FC Kau-Prizma végzett, harmadikként pedig a Dunántúli Postás SE zárt. A Metaxa esetében érdekesség, hogy a csapatban játszik az a Béli Milán, aki az elmúlt idény során a nagypályás NB III.-­ban, valamint a futsal NB II.-ben is pályára lépett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában