Labdarúgás

2022.05.27. 20:00

Vasárnapi szezonzáró - ez lesz az utolsó forduló a labdarúgó NB III-ban

A záróforduló következik a labdarúgó NB III-ban is, így a zalai csapatoknak is a vasárnapi lesz az utolsó fellépése ebben a szezonban. A Nyugati-csoport utolsó fordulójában a Tarr Andráshida és az FC Nagykanizsa játszik itthon, a ZTE FC II. együttese idegenben zárja a pontvadászatot.

Kerkai Attila, Khüne László

A kanizsai Lőrincz Bence kaposvári védők között Fotó: archív/Szakony Attila

A vasárnap, egységesen 17 órakor kezdődő meccseken a sereghajtó és  búcsúzó Tarr Andráshida  csapata kapta a legnevesebb ellenfelet, hiszen a csoport bajnoka, az NB II-be jutott Credobus Mosonmagyaróvár  érkezik Andráshidára. Varga Attila aranyérmes együttese 9 pontos előnnyel vezet a második  BVSC előtt,  és abszolút esélyese a találkozónak. A  tét mégis az, hogy eléri-e a 100 pontot, hiszen  három egység kellene még számára ehhez. A Tarr Andráshida SC viszont búcsúfellépésre készül. Dobos Sándor fiatal együttese   egy szezont töltött el az NB III-ba a tavalyi feljutás  után. Az utolsó mérkőzésen a zalaiak tisztességgel szeretnének helyt állni a bajnok ellen. 

A másik hazai pályán  szereplő együttes az FC Nagykanizsa, amely a Psukás FC II.-t fogadja. A dél-zalaiak három meccses győzelmi szériában vannak, egy a negyedik sikerrel  még két pozíciót javíthatnának jelenlegi  helyzetükön és lehetnének  hetedikek. A vendég  felcsútiak  is jó formában vannak, hiszen legutóbbi öt találkozójukon  veretlenek maradtak ( négy győzelem, egy döntetlen). 

A ZTE FC II.  fiatal csapattal áll majd ki a második BVSC-Zugló otthonában.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában